Wie is Legal Shine Detailing?

Legal Shine Detailing biedt dé oplossing voor eigenaren en verkopers van motoren en auto’s. Dankzij jarenlange ervaring en de keuze voor de juiste producten bieden wij met onze auto- en motordetailing écht goed resultaat. Met minutieus schoonmaak- en onderhoudswerk wordt een gebruikte motor of auto weer als nieuw – of misschien wel meer dan nieuw.

Flexibel en betrouwbaar

Wij zijn trots op onze flexibele en uiterst betrouwbare dienstverlening. U bepaalt hoe ver we gaan met de autodetailing of motordetailing. Wat we precies doen, is afhankelijk van uw wensen, uw budget en het doel dat u met uw opdracht heeft. Wilt u uw voertuig langer behouden, wilt u er de show mee stelen of uw voertuig verkopen? Er zijn veel verschillende manieren om een bepaald resultaat te bereiken. Wij geven u graag advies over de juiste keuze.

Altijd het beste in huis

Legal Shine Detailing heeft een enorme hoeveelheid kennis in huis over autodetailing en de specifieke kenmerken van motordetailing. Nieuwe producten testen wij zodra ze op de markt komen. Als deze een toegevoegde waarde hebben, voegen we ze toe aan het assortiment producten dat wij gebruiken.

Werkplek

We werken graag in onze eigen bedrijfsruimte; daar hebben we alles bij de hand en zijn de werkomstandigheden ideaal. We kunnen echter ook bij u op locatie aan de slag als u dat liever heeft. Vooral als u motor- of autoverkoper bent, kan dit een handige oplossing zijn.