Lakverzegeling

Na het detailen kunnen we uw auto of motor beschermen met een coating, ook wel lakverzegeling of nanocoating genoemd. Hiermee heeft u langer plezier van de detailing en is uw voertuig beter beschermd tegen weer, wind en krassen.

Een nanocoating is een zeer harde laag waarmee de lak verzegeld wordt. Daarmee beschermen we de lak tegen de schadelijke effecten van weer, insectenresten en industriële vervuiling. De coating kan zelfs kleine krasjes voorkomen. Een voordeel van deze coating is dat de gelakte delen van de auto of motor minder intensief verzorgd hoeven te worden.

Nanocoating is er voor nieuwe voertuigen en voor voortuigen die ouder zijn dan één maand. Nieuwe voertuigen kunnen we in de meeste gevallen meteen voorzien van de beschermlaag, maar motoren of auto’s die al in weer en wind gereden hebben, moeten eerst grondig gereinigd en behandeld worden. Daarom bieden we de lakverzegeling voor voertuigen ouder dan één maand alleen aan in combinatie met één van de uitgebreide detailingpakketten.