Motordetailing

Motor Brons pakket

Het Brons pakket is geschikt voor motoren die nieuw of in goede staat zijn. Alle exterieurdelen worden intensief gereinigd en voorzien van een nieuwe beschermlaag. Het Brons Pakket omvat een voorreiniging met speciale foam, wassen met hoogwaardige shampoo en microfiber washmitt en drogen met Microfiber Drying Towel. De velgen worden gereinigd en ook kunststof delen worden gereinigd, ontvet en gevoed. De laatste verontreiniging wordt verwijderd met Detailing Clay. Daarna worden gelakte delen voorzien van een voeding en een beschermlaag (Sealant).

Prijs vanaf €125,-*

 

Motor Zilver Pakket

Met het Zilver Pakket worden motoren met een redelijke tot goede staat in topconditie gebracht. Alle exterieurdelen worden intensief gereinigd, gepolijst en voorzien van een nieuwe beschermlaag. Het Zilver Pakket bevat dezelfde elementen als het Brons Pakket, plus het polijsten van lichte swirls en krasjes, het aanbrengen van een Carnauba wax voor extra glans en een Wheelsealant ter bescherming van de wielen.

Prijs vanaf €225,-*

 

Motor Goud Pakket

Met het Goud Pakket worden motoren weer in nieuwstaat gebracht. Het exterieur wordt intensief gereinigd en eventuele swirls en krasjes worden behandeld door de lak in drie stappen te polijsten, zodat er een prachtig glanzende lak ontstaat. Het Goud Pakket bevat dezelfde elementen als het Zilver Pakket, plus het in drie stappen polijsten van gemiddelde tot zware swirls en krasjes.

Prijs vanaf €275,-*

 

Motor Lakverzegeling

Een nanocoating is een zeer harde laag waarmee de motorlak verzegeld wordt. De lak wordt daarmee beschermd tegen de schadelijke effecten van weer, insectenresten en industriële vervuiling. De nanocoating kan zelfs kleine krasjes voorkomen. Een voordeel van deze coating is dat de gelakte delen van de motor minder intensief verzorgd hoeven te worden.

Nanocoating is er voor nieuwe motoren en voor motoren die ouder zijn dan één maand. Nieuwe motoren kunnen meteen voorzien worden van de beschermlaag, maar motoren die reeds in weer en wind gereden hebben, moeten eerst grondig gereinigd en behandeld worden. Daarom wordt de lakverzegeling voor motoren ouder dan één maand alleen aangeboden in combinatie met het Zilver of Goud Pakket.

Prijs van lakverzegeling is op aanvraag.

 

*Alle bovengenoemde prijzen zijn vanaf prijzen inclusief BTW.