Detailing

Met detailing geven we auto’s en motoren een zeer gedetailleerde schoonmaak- en onderhoudsbehandeling. In tegenstelling tot veel autopoetsers gebruiken detailers niet één polijstmiddel, maar meerdere: van zeer grof naar zeer fijn. Daarmee halen we daadwerkelijk de foutjes en beschadigingen uit de lak, in plaats van ze te verbergen onder een vettig poetsmiddel. Met de juiste technieken en middelen kunnen we vervelende problemen oplossen, zoals krassen, steenslag en orangepeel (sinaasappelhuidstructuur). Voor deze werkzaamheden zijn ervaring en deskundigheid een absolute vereiste.

De voordelen: schoon, heel en sneller verkocht

Het resultaat van deze behandeling is dat uw auto of motor er weer nieuw uitziet – of misschien zelfs mooier dan dat. Daarnaast zorgt detailing voor een langer behoud van uw voertuig, doordat de behandeling ook roestwerend en slijtageremmend is. Bovendien: een mooi glanzende en goed onderhouden auto of motor is veel sneller verkocht.

Specialiteit: motoren

Motordetailing is een vak apart. Het vereist nóg meer precisie, geduld en kennis om alle onderdelen (inclusief spaakwielen!) de juiste behandeling te geven. Legal Shine Detailing heeft deze expertise in huis. Motordetailing is onze specialiteit!